Leveringsvoorwaarden


De bestelling wordt binnen ca. 3 werkdagen geleverd op het huisadres zoals dat is ingegeven bij de bestelling. In je winkelwagen kun je ook kiezen voor een alternatief afleveradres. Na het plaatsen van een bestelling is een adreswijziging niet meer mogelijk.

Je ontvangt van ons een e-mail met de Track & Trace-gegevens zodra je bestelling het magazijn verlaat. Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur bezorgd door DHL. Ben je niet thuis, dan wordt er een bericht achtergelaten. Indien je meerdere producten tegelijkertijd bestelt, is het mogelijk dat deze afzonderlijk worden geleverd.

Als het artikel niet binnen de gestelde leveringstermijn kan worden geleverd, ontvang je hierover na een week via een brief of e-mail bericht. Als je het niet eens bent met de vertraagde levering, heb je het recht de order te wijzigen of te annuleren.

Als onverhoopt het bestelde product niet meer leverbaar is, wordt indien mogelijk een gelijkwaardig alternatief geboden. Wanneer wij geen geschikt alternatief kunnen bieden, wordt de order geannuleerd. Je ontvangt hiervan bericht via een brief of e-mail. Wanneer je het niet eens bent met het alternatief, neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt het product dan kosteloos retourneren.

Onderzoek bij aflevering van de bestelling of de producten aan de verwachting voldoen. Eventuele gebreken dienen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen twee maanden aan ons kenbaar te worden gemaakt. Wij zorgen voor vervanging van het product.

Wanneer je niet uiterlijk binnen twee maanden hebt gereclameerd, wordt je geacht het artikel als akkoord te hebben bevonden. Je kunt het product dan niet meer retourneren.